Вака ли треба да изгледа детско паркче?

Детскиот забавен парк во Кисела Вода, на улицата Димо Хаџи Димов, повеќе наликува на хорор филм.

Граѓаните од околните станбени објекти ретко доаѓаат тука да играат со своите деца. 

На фотографиите се гледа дека поголемиот дел од урбаната опрема е уништен или оставен на забот на времето.