Утрово во Скопје поголема гужва има на една улица и еден булевар

ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележуваат долж:

-бул. Киро Глигоров кон Автокоманда,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска.

Центарот известува дека автобускиот сообраќај на сите улици и булевари се одвива непречено и без застој, а велосипедските патеки се чисти и проодн