Утрово сообраќаен метеж има на овие улици и булевари во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила во главниот град се забележуваат долж:

-бул. Александар Македонски кон клучката Континентал,

-бул. Македонија кон ул. 11 Октомври,

-бул. 3та Македонска бригада кон ул. Пролет,

-ул. 11 Октомври од Кисела Вода кон Центар,

-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,

-мост Нова железничка станица кон ул. Беласица,

-бул. Србија кон к-ца со бул. АСНОМ,

-бул. Киро Глигоров кон населба Автокоманда,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска.