Утрово поголем сообраќен метеж има на овие улици во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележуваат долж:

-бул. 3та Македонска бригада кон ул. Пролет,

-бул. 8ми Септември во двете насоки,

-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,

-мост Нова железничка станица кон ул. Беласица,

-бул.Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска,

-ул.Пролет кон к-ца со ул. 11 Октомври,

-бул. Киро Глигоров кон Аеродром,

-ул. Перо Наков кон к-ца со бул. Киро Глигоров,

-бул. Александар Македонски кон излез на Скопје ,

-ул. 11 Октомври од Кисела Вода кон Центар,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска.