Утринава без вода ќе останат високите зони во населбите Аеродром и Ново Лисиче

Од 9 часот утринава без вода ќе останат корисниците од високите зони во населбите Аеродром и Ново Лисиче.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот со вода е поради санирање дефект на водоводна цевка со пречник 400 mm на бул. „Борис Трајковски“ кртосница со бул. „Србија“. Прекинот со вода ќе биде се до санирање на дефектот.

Off White X Max 98