Утре времен сообраќаен режим на улицата „Тодор Александров“ во Скопје

ЈП Улици и патишта Скопје известува дека утре 25.11.2022 година од 8.30 часот до 16.00 часот поради извршување на градежни активности за реконструкција на улицата „Тодор Александров“, на потегот од  ИЗИИС до последна автобуска постојка број 3, ќе биде воведен времен сообраќаен режим.

Екипите на ЈП Улици и патишта Скопје ќе го асфалтираат овој потег со втор слој асфалтна маса ЕСМ и поради асфалтирањето целиот овој потег ќе биде затворен за сообраќај и обележан со соодветна сигнализација и истиот ќе важи до завршување на градежните работи.