Утре Радишани ќе биде без вода

Од ЈП Водовод и Канализација примено е следново известување:

ЈП Водовод и канализација известува дека на ден 18.05.2021 год.,( вторник ). ќе се започне со чистење и дезинфекција на лева комора од резервоар Радишани. Можен е краткотраен прекин на водоснабдувањето во населба Радишани од 08:30 до 09:30 часот. (општина Бутел )