Утре прекин на водоснабдувањето во дел од Маџир Маало

Регионалниот центар за управување со кризи  Град Скопје,  по добиеното известување од ЈП Водовод и Канализација,   ги известува граѓаните дека на ден  21.10.2021 година (четврток):

 - Поради уличен  дефект од 5/4 на ул. Раде Јовчевски Корчагин бр.17, без водоснабдување од 09:00 часот до отсранување на дефектот ќе останат корисниците населбата Маџир Маало (општина Центар).