Утре прекин на водоснабдувањето во дел од Центар

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и Канализација, ги известува граѓаните дека: 

- во среда 20.10.2021 година, поради промена на затварач од 3” на улица Свети Кирил и Методиј 48, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од улица Свети Кирил и Методиј и дел од улица Димитрие Чуповски. Прекинато водоснабдување од 09:00 часот до завршување. (општина Центар)