Утре прекин на водоснабдување во Сарај, ќе се чисти резервоар за вода

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација, ги известува граѓаните дека на ден 21.09.2021 година (вторник) :

-ќе се врши чистење и дезинфекција  на резервоарот во населено место Копаница, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од населените места Копаница и Буковиќ во периодот од 08:00 до 14:00 часот. (општина Сарај)