Утре наутро без вода објектите во реонот од мост Близнаци до ул. Перо Наков

Јaвното претпријатие Водовод и канализација Скопје ги известува корисниците дека утре, (среда) поради уличен дефект ф 500 мм на ул. Перо Наков бб (пред Металски Завод Тито - втора капија, во населбата Автокоманда), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците: Металски Завод Тито, Тинекс маркет, Електометал, Форма нова, Бриколаж, Мерцедес, Фон и останатите во околина) од 09 часот до завршување.