Утре ќе нема вода во дел од Припор

Регионалниот центар за управување со кризи  Град Скопје,  по добиеното известување од ЈП Водовод и Канализација, ги известува граѓаните дека , среда 20.10.2021 година:

    - поради изведување на водоводен приклучок ф-1“ на Христо Татарчев 2/61, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од истата улица (прва зона Припор) Водоснабдувањето ќе биде прекинато од  08:30 часот до завршување со активностите. (општина Кисела Вода)