Утре и во петок бесплатно паркирање во Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар ги известува граѓаните дека за време на претстојните празници, на „Св. Кирил и Методиј“ Ден на сесловенските просветители и во петок  на „Духовден“, гражаните ќе може бесплатно да ги паркираат своите возила на паркиралиштата со кои стопанисува претпријатието, информираат од Центар.

Редовната наплата за паркирање и издавање на договори во Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи на сабота со вообичаено работно време.

cheap nike air max 90