Утре без вода корисниците од Маџир Маало

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација, ги известува граѓаните дека на ден 17.09.2021 година (петок) поради уличен дефект ф-80 мм на Раде Јовчевски Корчагин 15, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од нас. Маџир Маало.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот во општина Центар.