Утре без вода една улица од општина Аеродром

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација, ги известува граѓаните дека утре заради уличен дефект прекинато водоснабдување ќе има дел улица Тодор Чангов од крак 41 до крак 61 во општина Аеродром. 

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:00 часот до санирање на дефект.