Поради вонредно чистење на резервоарот Сопиште на ден утре прекин на водоснабдување ќе имаат населените места Ракотинци, Добри Дол и Сопиште, во општина Сопиште.

Прекинот ќе биде во периодот од 08:30 до 14:30 часот.