Утре без струја повеќе делови на Скопје

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 08.00 до 09.30 часот, објектот на Бурдем Пластика како и објектите што се напојуваат од истата трафостаница во село Студеничани. ( општина Студеничани )
Во периодот од 08.00 до 11.00 часот, корисниците од бул. Партизански Одреди бр.82 како и објектот на бензинската пумпа на Макпетрол. ( општина Карпош )
Во периодот од 08.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Стојко Јовановски како и дел од корисниците од улиците Максут Садик и Џон Кенеди. ( општина Чаир )
Во периодот од 08.30 до 12.00 часот, дел од корисниците од улиците Сердарот и Герника. ( општина Кисела Вода )
Во периодот од 09.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од село Бразда. ( општина Чучер Сандево )
Во периодот од 09.45 до 10.45 часот, корисниците од населените места во цела општина Зелениково. ( општина Зелениково )
Во периодот од 10.30 до 12.00 часот, дел од корисниците од село Драчево, лоцирани кај Марлес. ( општина Кисела Вода )
Во периодот од 11.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од село Студеничани, како и објектот на фабриката Фруктал во село Студеничани. ( општина Студеничани )
Во периодот од 13.00 до 14.30 часот, корисниците од селата Студеничани и Морани. ( општина Студеничани )