Утре без струја ќе остане овој дел од Скопје

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 14.03.2023 година (вторник) без електрична енергија ќе останат:

- Во периодот од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците  на улива Струшка (општина Карпош).