Утре без струја делови од повеќе скопски општини

Од ЕВН Македонија АД известуват дека на ден 03.06.2021 година ( четврток ) без електрична енергија ќе останат:

• во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од корисниците на ул. 20 во Ѓорче Петров.( општина Ѓорче Петров );
• во периодот од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. 8 Љуботенски Пат Бутел, потрошувачите во близина на последна 8-ца во Бутел . ( општина Бутел );
• во периодот од 09:15 до 12:45 часот, корисниците од улици 1, 3 и 5, с. Јурумлери . ( општина Гази Баба );
• во периодот од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од Драчево – дел од ул. Јустинијан Први (ул. Драчевска) . ( општина Кисела Вода );
• во периодот од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од с. Матка, Шишево и Глумово ( општина Сарај );
• во периодот од 08:30 до 15:30 часот, корисниците од дел од ул. Дане Крапчев ( општина Центар);