Утре без струја делови од Аеродром, Центар и Петровец

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 02.10.2020 година ( петок ) без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 06:00-08:00 часот корисниците од Бул.Јане Сандански згр.бр.67 (објектот на Жито Маркет позади Капитол Мол) (општина Аеродром)

-во периодот од 08:30-15:00 часот корисниците од ул.Орце Николов бр.84; 86 и 88; непарните броеви од 69-77; Бул.Климент Охридски од број 20-28 (парни броеви); ул. Коста Веселинов; бензинската на Макпетрол (на Бул.Климент Охридски), Бул.Илинден од број 37-49 (непарни броеви) (општина Центар)

-во периодот од 08:30-12:00 часот корисниците од ул.Орце Николов 144 (општина Центар)

-во периодот од 09:00-15:00 часот корисниците од с.Ржаничино ул.2 (покрај каналот) до бр.21 во селото ( (општина Петровец)