Утре без струја делови на Карпош

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре се планирани следните технички зафати во дистрибутивната електромрежа и без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 9 до 11 часот корисниците на дел од ул. 1010 (во населбата Козле) бр. 53, 55, како и броевите во околината во општина Карпош.

new nike air max 2019