Денеска без струја дел од Центар

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека денеска (среда) без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 07.00 до 19.00 часот, дел од корисниците од улиците Шарски Одреди и Козара. (општина Центар)