Уште три дена трае онлајн номинирањето за „Жена на годината“

Уште неколку дена од онлајн номинирањето во изборот на „Жена на годината“ за 2022 година. 

Вкупно се понудени 10 категории, а предлози може да се дадат најдоцна до 25-ти ноември. 

Целта на оваа манифестација е да се доделат признанија на жените кои ја одбележале годината.

Своите предлози може да ги доставите на следниот линк.