Уште само еден ден од Garage Sale

Останува уште само еден ден од најголемиот шопинг настан кај нас Garage Sale.

Доколку до сега не сте успеале да дојдете во Ramstore Mall сега е шансата да ја искористите огромната и богата понуда на облека, накит, обувки, спортска опрема, аксесоари, книги, играчки, предмети за домаќинство и бела техника, намалени до дури 70 проценти.

Затоа побрзајте и искористете ги големите попусти и чистаката која се прави во Ramstor Mall до 20 август.