UNDERFEST ќе ечи овој викенд во Скопје: Погледнете ја целата програма

Долгоочекуваното прво издание на урбаниот фестивал Андерфест ќе се одржи овој викенд поточно на 5, 6 и 7 април во просториите на Public Room (Јавна Соба), а влезот за сите настани е бесплатен.  

На него ќе земат учество артисти кои ќе се претстават со своја авторска музика.

Подолу ви ја презентираме комплетната програма по денови со сите учесници и саатниците за сите настапи:

Повеќе за настанот и настапите кликнете на официјалната страна на фестивалот АНДЕРФЕСТ

ПЕТОК 05 април 2019

20:15-20:45 - Илузија

20:55-21: 25 – Sincrest

21:35-22:05 – Cruel

22:15-22:45 – Фуснота

22:55-23:25 – Këpurdhat

23:35-00:05 – Визија

00:15-00:45 – Каин

САБОТА  06 април 2019

15:50-16:15 - Beatrix Crew

16:25-16:55 - Credo

17:05-17:35 – Roma Rock School

17:45-18:00 – Јована Здравевска

18:10-18:15 – Марија Бабамова

18:15-18:20 – Каја Дукоска

18:20-18:25 – Деспина Спасовска

18:25-18:30 – Ени Анжич

18:30-18:35 – Ема Смилевска

18:35-18:40 – Ангел Јунтев

18:40-18:45 – Драгана Јовановска

18:45-18:50 – Мина Блажев

18:50-18:55 – Сара Гигова

18:55-19:00 – Марија Спасовска

19:15-19:45 – AleX & MazneX

19:55-20:25 – Vlado ‘Yo

20:35-21: 05 – The Hood

21:10 - 21:25 - Тошо Филиповски – Македонска Рок Енциклопедија

21:35-22:05 – Reinconnected

22:15-22:45 – Misanthrope

22:55-23:25 – High Voltage

23:35-00:05 – Sound Waves

00:15-00:45 – Фосфен

НЕДЕЛА  06 април 2019

16:00-16:25 – Eat the Beat

16:30-17:10 – Гитара Пет

17:10-17:50 – Music House Band

18:00-18:30 - Replay

18:30-19:10 – Анастас Китановски

19:10-19:40 – Kenny the Heartist

19:40-20:10 – Orange Groove

20:10-20:45 – Bad Obsession

20:45-21:30 – Зулу 3.4

21:30-22:20 – Minstrell’s Gallery

22:20-23:00 – Soundedge

23:00-23:45 – The Mole Pack

 

nike air max 1 sale