Улиците во Гази Баба целосно се завеани во снег

Улиците во општина Гази Баба целосно се завеани во снег.

Граѓаните се жалат дека од страна на општината не се превзема ништо, а градоначалникот останува глув на повиците од народот за неисчистените улици.

Особено граѓаните од урбаниот дел на општина Гази Баба кои велат дека улиците се подмрзнати и се оневозможува движењето на возилата, а со тоа се ставаат во опасност и греѓаните пешаци, но и граѓаните кои се во возилата.

cheap nike free run 5.0