Улици од три скопски општини денеска без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека денеска (понеделник) без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од ул. Жеденска бр. 2, 4, 6, 8 и 10 (општина Ѓорче Петров)

- во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. 12 во село Долно Лисиче (општина Аеродром)

- во перидот од 12.00 до 15.30 часот, дел од корисниците од ул. Веле Марков (општина Ѓорче Петров).