Улицата „Панче Неделковски“ без вода

Без вода денеска од 12:20 часот се корисниците од улицата „Панче Неделковски“.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради дефект на приклучна цевка од 1 цол на улица „Панче Неделковски“.

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.