Улицата Наум Охридски денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради водоводен дефект ф 150мм на ул. Наум Охридски бр.28, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Наум Охридски.

Прекинот ќе биде од 10:25 часот до санирање на дефектот.