Улица Букурешка и делови од Париска и Прашка денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради дефект на приклучна цевка ф 1“ на ул.Букурешка бр.107, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Букурешка, дел од Париска и дел од Прашка.