Училиштето „Киро Глигоров“ со свој заштитен знак

Новото училиште во Центар годинава за прв пат ќе ги прими првите ученици а денеска и официјално беше објавен заштитниот знак на училиштето со ликот на поранешниот претседател на Република Македонија, Киро Глигоров. 

- Заштитниот знак на новото основно училиште во #НашЦентар е со ликот на Киро Глигоров - обајви градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ.