Убедливо најлоша љубовна комбинација: Овие два знаци никогаш нема да успеат

Кога тие двајца ќе се најдат во врска, во кревет... настанува целосна катастрофа. 

Овен и Рак

Нема полоша комбинација од овие два знаци. Тие се целосни две спротивности. Овнот сака да се движи, да патува, да доминира, додека Ракот сака да се стутка на софата со добра вечера и филм. И двата знаци константно влечат на своите страни кои немаат врска една со друга.

Постојано се расправаат и едноставно како да зборуваат на друг јазик. Кога ќе дојде до конфликт, Овнот е тој кој не се грижи за ништо, додека Ракот е емотивен и тажен.

Едноставно, личностите родени во знакот Овен постојано посакуваат динамика, брзина и натпреварување. Тие секогаш се први во сè, од работа до дружење. Ракот тежнее кон семејството, домот и мирот.

 

 

cheap nike air max 90