Убаво саботно утро ви посакува Групчин

Утрово во близина на местото Групчин, пред Скопје, забележан е огромен запален оган од кој се издига густ црн чад со неподнослив мирис на запалена гума и пластика. 

Граѓани јавуваат дека фотографиите се направени утрово во 5:30 часот движејќи се по автопатот пред влезот во градот Скопје. 

До сега нема никаква акција од никоја институција.