„Уапсената гарнитура на Катица“: Оставен двосед во Центар, на него пораки и гаќи (ФОТО)

Граѓани оставија двосед во центарот на Скопје, пред Триумфалната порта.

Според нив, ова не е обичен кревет, туку посебен, на Катица Јанева.

Секако, станува збор за шега, но уникатната идеја се совпаѓа со актуелните случувања во земјава.

„Уапсената гарнитура на Катица“, „Специјален мебел“, „Распродажба“, „Катица беше тука“ – се пораките кои се напишани на цветниот кревет.

На него е оставено и парче долна облека.