„Тврдокорни ” и ,,Македонија блокира“ напладне на протест пред Собрание

Здруженијата “Tврдокорни” и ,,Македонија блокира“  соопштија дека   напладне ќе одржат сенароден протест  пред законодавниот дом ,паралелно со почетокот на пленарната седница за уставните измени. 


Бидејќи како што велат  во овие навидум обични денови се одигрувале настани што ќе одекнеле не само нанапред во иднината туку и наназад во вековите од македонското минато.И дека ова биле моменти на национално предавство.

new nike air max 2019