Твоето мислење е важно!

Сигурни сме дека секој од нас во некоја прилика се сретнал со дрогериите на dm и го направил својот шопинг токму тука. На многумина од нас токму овие дрогерии ни се омиленото место за пазарување. Сега е времето да кажеме какво е нашето мислење за нив. Што сакаме најмногу, а што можеби и не ни се допаѓа толку и би можеле да го подобрат.

Ја сакаме шминката, но не и нашминканите резултати! Одвојте неколку минути и одговорете на кратката анкета. Споделете ги вашите мислења и придонесете, вашиот следен шопинг во dm да биде уште попријатно искуство.

Прашањата може да ги погледнете тука – dm АНКЕТА!

промотивна објава