Твитерџија со порака за оптимизам: Три години заложници на корона, Украина, инфлација, зима која доаѓа

Три години психоза, три години заложници на корона, Украина,инфлација, зима која доаѓа. Апокалиптични сценарија и страв од неизвесноста. Забораваме дека треба да живееме, дека мора да се потрудиме за она кое може да го смениме, а да го прифатиме она на кое немаме влијание. Дишете 

Твит на „Андон„