Tвитер за Туцаковиќ: Денот кога домашната музика остана без текст

На 68 годишна возраст по долго и тешко боледување вчера почина еден од најпопуларните текстописци на просторите на поранешната Југославија. Марина Туцаковиќ во својот соработувала со речиси сите ѕвезди од србската естрада, а работела и со нашиот Тоше Проески.

Безброј емотивни твитови напишани, твитерџиите се простуваат од големото име.