Твитер за новиот Голф 8: Помалку копчиња повеќе тач скрин, исто ко да се играш со мобилен додека возиш

Пред десетина дена во Македонија официјално беше промовиран новиот Голф 8. На изглед убав, но во суштина многу сличен на своите претходните, барем така викаат твитерџиите. 

Денес ги издвојуваме најинтересните твитови на тема #Голф8.