Твитер реакции: Парите од Евровизија да се вложат во подобри цели!

Македонската претставничка Андреа Коевска со песната „Circles“ не влезе во финалето на Евровизија. Коевска настапи во второто полуфинале од изборот за песна на Евровизија, што се одржува во Торино. 

По завршувањето на Евровизија твитерџиите со низа реакции на оваа тема. Ги пренесуваме најинтересните: