Твитер: Маж со пиштол шета низ Аеродром, снимаат филм или нешто друго?

На твитер утрово се појави видео на кое се гледа возрасен маж со пиштол во трговскиот центар „Бисер“ во скопската населба Аеродром. 

Официјална информација за настанот се уште нема, но твитерџиите се прашуваат дали станува за сцена од филм или пак краткото видео ја опишува состојбата во држата. 

Очекуваме повеќе информации за настанот во текот на денот.