Твитер: Како да познаеш сељак во Дебар маало! 

Како да познаеш сељак во Дебар маало! 

Очигледно по начинот на паркирање! Без оглед дали е за кратко или подолго, ваквото паркирање не треба да се практикува во најпрометните улици во Скопје. Дали се согласувате?