Твит на денот: Од кај му пари за кеса?

Од денеска кесите во продавниците и маркетите се наплатуваат по 15 денари. Социјалните мрежи се преплавени со досетливи коментари, смешни видеа и гифови за тоа како купувачите се откажуваат од кесите поради цената. 

Денешниот твит на денотот е: