Твит на денот: Да постоеше Македонски супер-херој ќе се викаше Сеирмен

Македонците се сеирџиски народ. Едвај чекаат да се случи нешто на кое може „да фаќаат сеир“ со денови!

Во оваа насока говори и овој твитерџија: 

Да постоеше Македонски супер-херој ќе се викаше Сеирмен.