Туна заедно со своето синче ги хранеше жирафите во скопската Зоолошка градина (фото)

Скопската зоолошката градина продолжи со  кампањата „За здрави и среќни животни“. Денеска пејачката Туна заедно со своето синче ги нахрани жирафите.

Животните од скопската Зоолошка градина јадат исклучиво здрава храна во вид на овошје и зеленчук, пелетираба витаминска храна и протеини.

Строго забрането е да им давате смоки, чипс, соленки, пуканки и друга штетна храна. Зелката е исто така еден од најштетните продукти за поголемиот дел од жителите на скопска Зоо

cheap nike air max 90