TT Фестивал во Младински Културен Центар

TT Фестивал ќе се одржи на 23.12.18  во Младински Културен Центар. На фестивалот ќе учествуваат:  Fiction , The Planktons , ИлузијА (Acoustic) , Leonard (Balkan Veliki Балкан Велики), TV Rage (Acoustic). 

Сите средства собрани од фестивалот ќе бидат наменети за Autism Macedonia-Blue Firefly - oрганизација која се грижи за дечиња со аутизам. Концертот е посветен на Тамара Тодороска и на сите останати невини жртви во сообраќајот. 

Влез: 100 денари 
Почеток: 20:00h

cheap nike free run 5.0