Tristan во Скопје!

Во сабота на 16 март во салата Борис Трајковски ни гостува едно од најголемите имиња во светската транс сцена. Кралот на лондонскиот психоделичен звук DJ Tristan!!!

Влезници во претпродажба во ПОЛА Југотон и сите продажни места на www.kupikartizase.com.

cheap nike air max 90