Тринаесетгодишник избегал од домот „Ранка Милановиќ”

Тринаесетгодишно момче побегнало од домот ,,Ранка Милановиќ” во Скопје.

Како што информира полицијата, вчера во Полициската станица Гази Баба, од ЈУ„Ранка Милановиќ“ пријавено е дека од установата се оддалечил нивниот штитеник Б.П. (13) од Битола, кој и претходно се оддалечувал и бил враќан во установата.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.