Три Милионер Џекпот добивки и фантастични 4.314.799 денари за една недела кај играчите

Фантастични 4.314.799,00 денари е збирот на Милионер Џекпот добивките освоени во период од 06.03.23 до 12.03.2023. Март е среќен месец за играчите на видеолотариските терминали.

За само една недела, во периодот од 06.03.23 до 12.03.23, Видеолотарија им исплати на тројца играчи неверојатни 4.314.799,00 денари за три Милионер Џекпот добивки.

Најголемиот Милионер џекпот оваа недела е вреден 1.697.348,00, а го освои играч од Велес. На среќниот сигнал за Милионер Џекпот добивките, минатата недела се радуваа и играчите на видеолотарискте терминали во Тетово и Куманово.

Забавата на видеолотариските терминали продолжува. Не заборавајте, во фаза на паѓање е и Супер Милионер Џекпот чија максимална добитна вредност е 21.000.000 денари.