Три лица нападнале средношколец во автобус на ЈСП

Вчера околу 18.25 часот во автобус на ЈСП со број 65Б, било нападнато 16-годишно момче.

Нападот го извршиле три непознати лица кои биле во автобусот.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

cheap nike air max 90